top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een zorgwoning laten bouwen

Het laten bouwen van een zorgwoning door Klondike is ideaal. U heeft namelijk zelf volledig zeggenschap over het exterieur en het interieur van de woning. Daarnaast is het mogelijk om de woning dicht bij het huis van bijvoorbeeld een mantelzorger te plaatsen, wat voor sommigen een hoop reistijd kan schelen.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Een zorgwoning op een door u gekozen locatie laten bouwen

Wilt u graag een zorgwoning laten bouwen? Wij denken graag met u mee, zodat de woning zo comfortabel mogelijk wordt. Bij het bouwen van het chalet wordt gebruik gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Dankzij de goede isolatie in de duurzame woning is deze energiezuinig. U bepaalt zelf de inrichting van het huis, van de vloeren en wanden tot de meubels. U kunt hierbij extra opties toevoegen die nodig zijn voor de zorgbehoevende.

Klondike Cabins

Benader ons om de mogelijkheden voor uw mantelzorgwoning te bespreken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het laten bouwen van een zorgwoning? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Bij het bouwen van het houten chalet wordt volledig rekening gehouden met uw wensen en behoeften, zodat de zorgwoning van alle gemakken wordt voorzien. Maak een afspraak via ferencz@klondike-cabins.com of via  +31 252 27 80 06. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Buitenkaag.

bottom of page