top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een vakantiehuis laten bouwen

Wilt u een vakantiehuis laten bouwen in een natuurrijke omgeving? Dan is het een goed idee om uw wensen en behoeften te bespreken met Klondike. Wij hebben vele jaren ervaring in het bouwen van duurzame houten chalets, die uitermate geschikt zijn als vakantiewoning. De houten chalets zijn ook te gebruiken als mantelzorgwoningen of als rustige werkomgeving.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Een duurzaam en persoonlijk vakantiehuis laten bouwen

Gaat u graag op vakantie aan zee of in een natuurrijke, beboste omgeving? Dan is het een slim idee om uw eigen vakantiehuis te laten bouwen. Klondike kan u helpen om een chalet te laten bouwen. U heeft zelf volledig zeggenschap over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning. De bouw van de duurzame woning vindt plaats met milieuvriendelijke materialen en er worden slimme oplossingen toegepast om energie te besparen. Denk bijvoorbeeld aan goede isolatie om warmte binnen te houden.

Klondike Cabins

Neem contact met ons op om de vakantiewoning van uw dromen te realiseren

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor het laten bouwen van het vakantiehuis van uw dromen? Wij gaan graag met u in gesprek op ons kantoor in Buitenkaag, om de opties te bespreken. Onze houten chalets zijn niet alleen geschikt als vakantiehuis, maar u kunt ook een zorgwoning laten bouwen door ons. Maak een afspraak met ons door contact op te nemen via ferencz@klondike-cabins.com of telefonisch via +31 252 27 80 06.

bottom of page