top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Recreatiewoning te koop in Zuid-Holland

Wilt u graag een recreatiewoning en zoekt u naar een woning die te koop staat in Zuid-Holland? Klondike helpt u verder. Van het volledig zelf bouwen van uw extra woning tot een instapklaar, houten chalet: wij bieden verschillende mogelijkheden in uw zoektocht naar de perfecte recreatiewoning.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Bij ons vindt u de ideale recreatiewoning die te koop wordt aangeboden

Een recreatiewoning kan vele doelen hebben. Zo kan dit soort woning bijvoorbeeld dienen als vakantiewoning of als mantelzorgwoning. Om welke reden u ook op zoek bent naar een recreatiewoning, wij bieden diverse sleutelklare woningen te koop aan. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een recreatiewoning te laten bouwen. U beslist dan zelf over zowel het interieur als het exterieur van uw woning. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw woning te laten bouwen met SIPS.

Klondike Cabins

Benader ons om de opties te bespreken

Zoekt u naar een kant-en-klare recreatiewoning die te koop staat? Of wilt u graag zelf een chalet laten bouwen? Wij bieden een helpende hand. Schakel ons in voor het bouwen van uw duurzame houten huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op ons kantoor in Buitenkaag via ferencz@klondike-cabins.com of telefonisch via +31 252 27 80 06.

bottom of page