top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een recreatiewoning te koop aan zee

Bent u op zoek naar een fijne recreatiewoning die te koop staat aan zee? Bekijk dan de diverse mogelijkheden die we u bij Klondike aanbieden. Wij bouwen vakantie-, recreatie- en zorgwoningen naar uw wensen en voorkeuren. Al onze chalets worden gebouwd met duurzaam materiaal, wat zorgt voor een energiezuinig huis.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

U vindt bij ons een recreatiewoning die te koop staat aan zee

Voor het laten bouwen van een chalet bieden wij diverse bouwmogelijkheden aan. Zo heeft u de keuze uit zelfbouw, waarbij u zelf bijna volledig verantwoordelijk bent voor de bouw van het huis. Ook kunt u kiezen voor casco opbouw, waarbij u zelf nog voorziet in fundering, technische installaties en schilderwerken. Wilt u liever een sleutelklaar vakantiehuis? Dan wordt uw huis kant-en-klaar opgeleverd, exclusief de keuken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een heerlijke recreatiewoning aan zee die al volledig klaar voor u te koop staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om de recreatiewoning te laten bouwen naar uw wensen.

Klondike Cabins

Benader ons om een kant-en-klaar chalet te kopen

Als u op zoek bent naar een recreatiewoning die te koop staat aan zee, neem dan contact op met Klondike. Wij helpen u bij het vinden van uw ideale vakantiewoning. Als u liever zelf beslist over het interieur en exterieur van de woning, kunt u ook een vakantiehuis laten bouwen door ons. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via ferencz@klondike-cabins.com of telefonisch via +31 252 27 80 06. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Buitenkaag.

bottom of page