top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een recreatiewoning laten bouwen

Wilt u graag een recreatiewoning laten bouwen door een bedrijf met veel ervaring? Dan kiest u voor Klondike. Wij bouwen houten (recreatie)woningen van duurzaam materiaal. Dat maakt uw chalet energiezuinig en ecologisch verantwoord. U bepaalt zelf het interieur en het exterieur van uw recreatiewoning. Wij regelen de rest voor u!

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Een recreatiewoning laten bouwen voor vakanties en vrije weekenden

Wellicht bent u op zoek naar een tweede woning om uw vrije weekenden en vakanties in te spenderen, of wilt u een uitvalbasis tijdens de winter. Naast dat het mogelijk is om een sleutelklaar vakantiehuis te kopen, kunt u ook uw eigen recreatiewoning laten bouwen. Op die manier voldoet uw woning namelijk écht aan al uw wensen! Onze duurzame woningen zijn energiezuinig dankzij een goede isolatie in de houtbouw.

Klondike Cabins

Maak een afspraak en bespreek met ons uw wensen en ideeën

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor het laten bouwen van een recreatiewoning? Laat u dan adviseren en inspireren door Klondike. Het bouwen van een chalet doen wij volledig naar uw ideeën en wensen. Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken op ons kantoor in Buitenkaag door te bellen naar +31 252 27 80 06 of een e-mail te sturen naar ferencz@klondike-cabins.com.

bottom of page