top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een recreatiewoning kopen in Noord-Holland

Als u op zoek bent naar een recreatiewoning om te kopen in Noord-Holland, helpen wij u graag verder bij Klondike. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en het verkopen van duurzame houten chalets. U heeft zelf volledige inspraak in hoe uw woning eruit komt te zien, zowel over het interieur als over het exterieur.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een recreatiewoning te kopen voor diverse doeleinden

Bent u op zoek naar een extra huis voor vakanties? Of wilt u een zorgwoning laten bouwen? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die een recreatiewoning kan bieden. Bij ons kunt u een recreatiewoning laten bouwen die volledig naar uw wensen wordt ingericht. Heeft u liever een sleutelklare vakantiewoning? Ook daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Onze woningen worden altijd met duurzaam materiaal gebouwd en bieden daardoor een comfortabele woonruimte.

Klondike Cabins

Stel zelf de woning van uw dromen samen

Waar u uw extra woning ook voor wilt gebruiken; voor het laten bouwen van een chalet moet u bij Klondike zijn. Maak vrijblijvend een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u als u een recreatiewoning wilt kopen. Maak een afspraak met ons op ons kantoor in Buitenkaag, via +31 252 27 80 06 of via ferencz@klondike-cabins.com.

bottom of page