top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een houten chalet laten bouwen

Als u een houten chalet wilt laten bouwen, zit u goed bij Klondike. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het bouwen van een houten woning. U heeft bij ons de mogelijkheid om het houten huis volledig door ons te laten bouwen, of om het chalet zelf van fundering en schilderwerk te voorzien. In beide gevallen bepaalt u zelf volledig hoe uw nieuwe houten woning eruit komt te zien!

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Door ons kunt u een houten chalet volledig naar uw wensen laten bouwen

Ziet u het al voor zich: wonen in een heerlijke recreatiewoning aan zee? Wij helpen u graag bij het bouwen van de houten woning van uw dromen. Een houten huis laten bouwen is een goed idee als u graag een lagere energierekening wilt, want de warmte blijft hangen dankzij de houten panelen en de goede isolatie in uw woning. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het laten bouwen van een houten chalet door Klondike. Zowel het exterieur als het interieur wordt volledig door u bepaald. Wij staan u graag bij met vakkundig advies tijdens het laten bouwen van het houten huis. Wilt u liever zelf (deels) uw houten woning bouwen? Ook dan staan wij volledig ter beschikking. Wij verzorgen de opbouw van het huis, waarna u zelf voor de technische installatie, het schilderwerk en de fundering zorgt.

Klondike Cabins

Benader ons om de diverse opties te bespreken

Wilt u graag een uniek houten chalet laten bouwen, volledig naar uw eigen voorkeuren en ideeën? Er zijn vele mogelijkheden in het laten bouwen van een houten woning. Daarom denken onze experts in het bouwen van een chalet graag met u mee. Maak een afspraak voor het bespreken van uw wensen rondom de bouw van uw duurzame woning op ons kantoor in Buitenkaag. U bereikt ons telefonisch via +31 252 27 80 06 of via ferencz@klondike-cabins.com.

bottom of page