top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een duurzame woning bouwen

Wilt u graag comfortabel wonen door een duurzame woning te laten bouwen? Klondike staat voor u klaar. Met behulp van duurzame houtsoorten bouwen we een energiezuinige woning die u kunt kopen in Noord-Holland. U bepaalt zelf hoe uw woning eruit komt te zien. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en wij bespreken graag de diverse opties met u. Zo kunt u een energiezuinige en duurzame woning kopen die bij u past. Onze chalets bieden comfort, zijn milieuvriendelijk en hebben een hedendaagse vormgeving.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Wij hebben de middelen om een duurzame woning voor u te bouwen

Voor het bouwen van een chalet bent u bij ons op de goede plek. Wij bouwen uw unieke, energiezuinige woning op een milieuvriendelijke manier. Dit doen we door gebruik te maken van materiaal dat ecologisch verantwoord en afbreekbaar is. Een houten chalet is een plezierige omgeving om in te wonen of werken. Wilt u een energiezuinige en duurzame woning kopen? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden toe te passen bij de bouw van uw unieke woning. Naast dat wij de duurzame woning zelf voor u kunnen bouwen, bieden wij ook andere mogelijkheden aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een sleutelklaar vakantiehuis? Bij ons kunt u een energiezuinige woning kopen in de natuur of aan zee. Als u liever zelf meer inspraak wilt in het uiterlijk van uw duurzame vakantiewoning, kunt u ook een vakantiehuis laten bouwen door Klondike. Ook bieden wij de mogelijkheid tot casco-bouw. Hierbij zorgen we voor een water- en winddichte basis voor uw huis. U zorgt zelf voor de fundering, technische installatie en schilderwerken.

Klondike Cabins

Wij hebben de middelen om een duurzame woning voor u te bouwen

Wilt u graag een duurzame en energiezuinige woning laten bouwen of kant-en-klaar kopen? Wij helpen u graag. U bepaalt zelf volledig hoe uw duurzame woning met isolatie eruit komt te zien. Om  de mogelijkheden te bespreken en een energiezuinige en duurzame woning via ons te kopen, maakt u een afspraak. Wij nemen uw wensen graag met u door op ons kantoor in Buitenkaag, om zo de energiezuinige woning van uw dromen te bouwen. U bereikt ons door te bellen naar +31 252 27 80 06 of door een e-mail te sturen naar ferencz@klondike-cabins.com.

bottom of page