top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Met behulp van duurzame isolatie bouwen wij uw woning

Klondike maakt gebruik van duurzame isolatie om uw woning mee te bouwen. Zo voorzien wij een woning die energiezuinig én ecologisch verantwoord is en daarmee goed is voor mens en milieu. Dankzij de goede isolatie in de houtafwerking geniet u binnen uw woning altijd van een aangename temperatuur.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Wij maken gebruik van duurzame isolatie om uw woning mee te bouwen

Wilt u graag een duurzame woning bouwen? Bij Klondike zijn we gespecialiseerd in het gebruik van duurzaam materiaal voor de productie van uw houten chalet. Door enkel gebruik te maken van duurzame isolatie bouwen wij uw woning op een milieuverantwoorde manier. Hout is een ideaal materiaal om een chalet mee te bouwen. Het werkt vochtregulerend en isoleert zowel warmte als geluid. Daarnaast zorgt de goede isolatie voor een lage energierekening en comfortabel woongenot als u een duurzaam houten huis laat bouwen.

Klondike Cabins

Laat ons een huis voor u bouwen en geniet van ultiem woongenot

Wij kunnen een duurzame woning met goede isolatie voor u bouwen, dankzij onze toeleveranciers van ecologisch hout uit Brits-Colombia, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Wilt u meer weten? We bespreken graag de mogelijkheden met u op ons kantoor in Buitenkaag. Maak een afspraak via ferencz@klondike-cabins.com of via +31 252 27 80 06.

bottom of page