top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Een duurzaam houten huis laten bouwen

Wilt u graag een duurzaam houten huis laten bouwen? Kies dan voor Klondike. Wij zijn gespecialiseerd in houtskeletbouw. Onze productie vindt plaats met enkel duurzame en milieuvriendelijke materialen. U beslist zelf over het exterieur en interieur van uw houten huis, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn!

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Een energieneutraal en duurzaam houten huis laten bouwen

Het laten bouwen van een chalet wordt steeds populairder. U bepaalt zelf de uitstraling van uw moderne, houten huis en kunt zelf kiezen waar deze komt te staan. Wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor het realiseren van uw duurzame woning dan helpen wij u graag. Het laten bouwen van een houten huis biedt vele voordelen, dankzij het gebruik van duurzaam materiaal. Zo levert de milieuvriendelijke houtbouw in combinatie met goede isolatie bijvoorbeeld een lage energierekening op.

Klondike Cabins

Schakel ons in voor de bouw van een chalet

Het bouwen van een duurzaam houten huis kunt u met een gerust hart door Klondike laten doen. Wij hebben veel ervaring in de bouw van recreatiewoningen die voor verschillende doeleinden bestemd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelklaar vakantiehuis. Laat u informeren over de mogelijkheden door een afspraak met ons te maken op ons kantoor in Buitenkaag. Bereik ons via ferencz@klondike-cabins.com of via +31 252 27 80 06.

bottom of page