top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Bouwen met SIPS in Zuid-Holland

Voor het laten bouwen van een (recreatie)woning met SIPS in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland kiest u voor Klondike uit Buitenkaag. Met behulp van deze SIP-panelen zorgen we voor duurzame en energiezuinige woningen. Dankzij de goede isolatie blijven de energiekosten laag. Zo woont u comfortabel in uw houten chalet.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Uw unieke houten woning bouwen wij voor u met SIPS

Wij richten ons op het bouwen van duurzame woningen. Hierin richten we ons niet alleen op de energiezuinigheid van uw (recreatie)woning, maar ook op de compactheid ervan. Het is bij ons mogelijk om de woning te bouwen met SIPS. SIPS staat voor Structural Insulated Panel System. Dit systeem voorziet een minder zware houtstijl dan normaal bij een houtskeletbouw. De panelen staan garant voor hoge kwaliteit en verkorten de tijd van de bouw van het chalet aanzienlijk.

Klondike Cabins

Laat ons een ecologisch verantwoorde woning voor u bouwen

Naast het bouwen met SIPS is het bij Klondike ook mogelijk om uw houten woning te bouwen met CLT. Wij adviseren u graag over welke materialen het best geschikt zijn voor het interieur en exterieur van uw woning. Schakel ons in voor het kopen van een recreatiewoning in Zuid-Holland. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Wij zijn bereikbaar via ferencz@klondike-cabins.com of via +31 252 27 80 06.

bottom of page