top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

Bouwen met CLT in Zuid-Holland

Wilt u een woning laten bouwen met CLT in de omgeving van Zuid-Holland? Klondike in Buitenkaag helpt u daarbij. De sterke, massief houten constructieplaten waarmee we uw houten woning kunnen bouwen, bieden grote voordelen voor het milieu. Dankzij ons heeft u straks een (extra) woning die, door de goede isolatie en de manier van bouwen, zorgt voor ultiem woongenot.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Door te bouwen met CLT zorgen we voor meer duurzaamheid

Wij kunnen voor u een chalet laten bouwen met duurzame materialen, die ecologisch verantwoord geproduceerd zijn. Doordat hout van nature vochtregulerend is, is dit materiaal uitstekend geschikt om een duurzame woning met goede isolatie mee te bouwen. Het energieverbruik blijft laag en het bouwen in hout scheelt veel in CO2-uitstoot. Het voordeel van het bouwen van een houten huis met CLT is dat het materiaal lichter is dan baksteen en zich eenvoudig laat verwerken. Zo is het laten bouwen van een recreatiewoning snel gebeurd.

Klondike Cabins

Maak kennis met onze diensten door een afspraak te maken

Een houten huis bouwen met CLT is ideaal als u een milieuvriendelijke woning zoekt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om uw wensen, behoeften en ideeën te bespreken. Wij zijn bereikbaar via ferencz@klondike-cabins.com of via +31 252 27 80 06. Wilt u een kant-en-klare recreatiewoning kopen in Zuid-Holland? Ook hiervoor neemt u contact met ons op.

bottom of page