top of page

✓ Duurzaam materiaal

✓ Persoonlijk design

✓ Vakkundig advies

De bouw van een sleutelklaar vakantiehuis

Bij Klondike in Buitenkaag houden wij ons bezig met de bouw van uw vakantiehuis, zodat wij deze sleutelklaar voor u op kunnen leveren. Wilt u graag een houten chalet om in te wonen? Geef uw wensen dan aan ons door. U beslist zelf over zowel het interieur als het exterieur van uw woning. Uw woning wordt door ons gebouwd met duurzame materialen, wat zorgt voor een milieuvriendelijke woning.

Heeft u interesse om een duurzame woning?

Wij zorgen voor de bouw van een vakantiehuis dat sleutelklaar wordt opgeleverd

Wilt u een chalet laten bouwen en hier zelf niks aan hoeven doen? Doordat wij de bouw van uw vakantiehuis op ons nemen, leveren we uw woning sleutelklaar op. Deze manier van bouwen is uitermate geschikt voor mensen die weinig tijd hebben voor het bouwen van een eigen woning. We bouwen op basis van uw wensen, voorkeuren en behoeften. Hierin zijn vele mogelijkheden te bedenken. Zo beslist u zelf over de meubels, de keuken en de badkamer. Ook is het mogelijk om de woning te bouwen met CLT. Of kies voor extra duurzaamheid door te laten bouwen met SIPS.

Klondike Cabins

Bekijk onze eerdere projecten voor inspiratie

Wilt u ons inschakelen voor de bouw van een sleutelklaar vakantiehuis? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de opties te bespreken op ons kantoor. Een recreatiewoning laten bouwen is ideaal als u graag een extra woning wilt waarin u uw vrije tijd kunt besteden. Kies er bijvoorbeeld voor om de recreatiewoning aan zee te bouwen. Benader ons via ferencz@klondike-cabins.com of telefonisch via +31 252 27 80 06.

bottom of page