top of page
Wilt u weten wie wij zijn en wat wij doen? 
Lees hieronder ons verhaal.

De mens is al eeuwen op zoek naar comfort en warmte. In zijn zoektocht vindt hij beschutting en bescherming onder een veelheid aan beschutte plekken. Klondike respecteert de mensen die met weinig middelen een leven wisten te creëren. Mensen die mooie houten chalets wisten te bouwen die op traditionele wijze onderdak boden aan familie en verwanten. Wij geven hier onze eigen draai aan en proberen moderne chalets te bouwen met een ziel. Geen massa geproduceerde chalets die van de lopende band komen maar chalets die met de hand gebouwd zijn en aan uw wensen voldoen. 

Bouwen met natuurlijke organische materialen die in de winter warmte vasthouden en de kou buiten houden, terwijl ze in de zomer lekker koel blijven. Wij zoeken onze inspiratie in deze prachtige bouwstijlen die hun basis vinden in; "Eenvoud, natuur, duurzaamheid, stijl, emissievrij, circulair, karakter, trots, onverzettelijkheid en teamwork!"

 

Onze eigen SIPS biedt hierbij dan ook een goede oplossing om deze warmte en koelte te creëren. In onze prefab SIPS fabriek in Hongarije produceren wij een chalet, Huis, recreatie of mantelzorgwoning binnen 2-6 weken. Uw project kan vervolgens binnen 5-10 dagen volledig casco in elkaar gezet worden, afhankelijk van de complexiteit en grote. Onze specialiteit zit hem in het bouwen met SIPS en CLT. Zowel casco als volledig turn-key.

Wat kan Klondike voor u betekenen? 

Zoekt u ondersteuning en een partner voor de realisatie van uw stoere, tijdloze, sfeervolle, energiezuinige en duurzame chalet, recreatie of mantelzorgwoning, clubhuis, tuinkantoor, loods of bijgebouw, dan bieden wij u graag de helpende hand. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Klondike helpt mensen zoals u al sinds 2009 met het realiseren van de hierboven genoemde werken.

Sinds 2022 is Klondike Cabins B.V. als naam overgenomen door Lakehouse Timber Constructions B.V.. Zowel de naam als de website zijn in eigendom van Lakehouse.

Image by Sebastian Sandqvist

Canada is de plek waar wij onze inspiratie vandaan halen 

bottom of page